Hva hjelper mot tett nese?

Hva kan du gjøre for å åpne en tett nese? Forkjølelse og influensa fører ofte til tette bihuler og snørr i luftveiene. Her er tips til hva du kan gjøre.

Sliter du med ryggsmerter?

Ryggsmerter er noe de fleste opplever en eller flere ganger i løpet av livet. Hva er årsaken til ryggproblemene, og hvordan behandles de?

Hva er trykkbølgebehandling?

Trykkbølgebehandling kan hjelpe deg å bli kvitt smerter. Hvordan fungerer det? Har det en positiv virkning og hva med bivirkninger?

Hva er øreakupunktur?

Øret er fullt av nerver som er koblet opp mot resten kroppen. Det er mulig å redusere smerter i ulike kroppsdeler ved å stikke på bestemte steder på øret.

Hva er kopping?

Kopping er en behandlingsform som aktiverer deler av kroppen med lav blodsirkulasjon. Behandlingen kombineres ofte med tradisjonell akupunktur.

Hva er Cluster-hodepine / Klasehodepine?

Cluster hodepine er også kjent som klasehodepine og Hortons hodepine. Hodepinen består av kraftige anfall som kommer etter hverandre i klynger. Les mer…

Akupunktur kort forklart

Akupunktur er en spennende og fascinerende behandlingsform som gir gode resultater for mange. Les om det det viktigste om akupunktur.

Kort om naprapati

Naprapati betyr å korrigere årsake til lidelse og er en alternativ behandlingsform for smerter og problemer i muskel- og leddsystemet gjennom tøyeøvelser, massasje, manipulasjon og artikulering.

Migrene symptomer, diagnose og ulike faser

Migreneanfall er forbundet med store smerter og lav livskvalitet. Hvilke er symptomene, hva er aura, hvordan stilles diagnosen og hva trigger migrene?