Fiberhusk – 85% kostfiber, perfekt til baking!

Fiberhusk er en enkel måte å øke innholdet av fiber i bakverk. Innholdet av kostfiber er på hele 85 %. Dette gjør Fiberhusk velegnet til baking, det sveller og binder deigen sammen. I tillegg blir deigen smidigere. Fiberhusk passer også i kjøttkaker, kjøttpuddinger og til og med i smoothies..

Bakverk med Fiberhusk har en fast og fin konsistens og smuler lite.

Her de viktigste grunnene til at bruke Fiberhusk når du baker:

 

Du slipper å bruke mel

Det betyr uten gluten og uten karbohydrater. Dette er viktig for både gluten intolerante og for den som ønsker et kosthold med mindre karbohydrater. Den geleaktige konsistensen erstatter gluten på en nøytral måte.

Problemet med glutenfri baking hvor du anvender mel fra for eksempel ris og mais er konsistensen. Deigen smuldrer lett, den blir gjerne litt hard og vanskelig å ha med å gjøre. Med fiberhusk slipper du dette.

 

Høyt innhold av kostfiber

Kostfiber er sunt, gir god metthetsfølelse, da spiser du litt mindre og får en bedre fordøyelse. Fiberhusk er laget av malte skall fra frø fra planten Plantago Ovata. Dette inneholder hele 85% kostfiber og er en genial måte og øke innholdet av kostfiber i kosten på.

 

Lett å bake med

Fiberhusk gjør deigen myk og smidig og gjør det enklere å bake. Det høye innholdet av kostfiber samler deigen fint og gjør det fastere. Den blir mindre klebrig og enkel å kjevle. Bakeresultatet blir også luftigere.

 

Passer godt til kaker og kjeks

Fiberhusk har helt nøytral smak og lukt og passer derfor også i alt av kaker og kjeks og bakst med bakepulver. Dette gjør baksten sunnere.

 

Perfekt til kjøttkaker

Fiberhusk kan du også bruke til å spe ut kjøttkaker og kjøttpuddinger. Du minsker andelen kjøtt og får en lettere konsistens. Det er også sunnere å erstatte en del av kjøttet med kostfiber.

 

Gir bedre smak

Mange skryter av at Fiberhusk gir baksten en saftigere smak og fast konsistens.

 

Naturlig produkt

Fiberhusk er et 100% naturlig produkt helt uten tilsetningsstoffer.

sb

You may also like...