Hvilket næringsinnhold har egg? (Plommen er en næringsbombe)

Egg inneholder en stor mengde vitaminer og mineraler i tillegg til protein (både eggehviten og plommen). Plommen er en næringsbombe, les hvorfor.

Hvor mange kalorier er det i et egg?

Hvor stort er egget? Hva har flest kalorier, plommen eller eggehviten? Gjennomsnittlig størrelse på egg i Norge er 63 gram.

Hvordan og hvor lenge skal egg koke?

Bløtkokt, smilende eller hardkokt egg? Er egget kaldt eller temperert+? Hvor stort er egget? Hvor høyt over havet er du? Komplett guide til koketid for egg.

Hvordan gå ned i vekt fort?

Det er fullt mulig å gå raskt ned i vekt. Her er tips til hvilken mat skal du velge og hvordan du bør trene. Du kan også gå ned i vekt fort uten å trene.

Sjekk om du har symptomer på utbrenthet

Utbrenthet kommer snikende, mange merker det ikke før det er for sent. Hvilke er symptomene, hvilke symptom skal du se etter, hvor oppstår problemene først?

Tips for å bli kvitt dårlig ånde

Dårlige ånde kan ha flere årsaker men grundig tannpuss og tannhygiene, regelmessige inntak av mat og drikke og evt en sjekk hos tannlegen hjelper.

Hva er søvnregistrering?

Søvnregistrering, polysomnografi og polygrafi er avanserte metoder for å kartlegge søvnproblemer og søvnforstyrrelser. Se enkel oversikt over det viktigste.

5 søvnstadier – alle er like viktige

Når vi sover skifter vi ubevisst mellom ulike søvnfaser, fra innsovning til den dypeste søvn og videre til vi nesten våkner og syklusen starter igjen.

Sovemiddel mot søvnproblemer

Sovemiddel og medikamentell behandling av søvnproblemer kan være en god løsning i kortere tidsrom, men fungerer ikke på sikt som behandling mot søvnvansker.

Hva er REM søvn?

REM-søvn er viktig for at du skal fungere optimalt. Mister du REM fasene under søvnen vil du bli mindre kreativ og få redusert hjernekapasitet. Se hvorfor.