Når skal du oppsøke tannlegevakt?

Får du akutte tannsmerter eller mister en tann på et tidspunkt den ordinære tannhelsetjenesten har stengt skal du oppsøke nærmeste tannlegevakt.

Slik får du et vakrere smil

Har du en defekt med tenner eller munn som gjør at du ikke er fornøyd med smil og utseende bør du undersøke mulighetene for å fikse problemet.

Det viktigste om implantat

Implantat er en enkel og robust løsning å sette inne en ny tann. Tannen skrues i praksis inn i kjeven og det hele gror samme. Les om fordeler og bakdeler.

Egenandeler ved behandling hos fysioterapeut og manuellterapeut

Hvilke regler gjelder for dekning av utgifter til behandling hos fysioterapeut og manuellterapeut?

Plastisk kirurgi og selvbildet

Ditt selvbilde er dannet av mange faktorer fra helt siden oppveksten. Utseende og tolkningen av dette spiller også inn. Hvilken sammenheng er det?

Plastisk kirurgi – hva dekkes av det offentlige?

Det offentlige dekker kostnadene for plastiske operasjoner sålenge de er begrunnet i medisinske årsaker. Er det kun kosmetisk begrunnet må du betale selv.

Sliter du med ryggsmerter?

Ryggsmerter er noe de fleste opplever en eller flere ganger i løpet av livet. Hva er årsaken til ryggproblemene, og hvordan behandles de?

Hva er trykkbølgebehandling?

Trykkbølgebehandling kan hjelpe deg å bli kvitt smerter. Hvordan fungerer det? Har det en positiv virkning og hva med bivirkninger?

Lettere fødsel med modningsakupunktur

Modningsakupunktur hjelper kroppens naturlige prosesser og gir en raskere fødsel med færre smerter for den gravide både før og etter fødselen.

Hva er øreakupunktur?

Øret er fullt av nerver som er koblet opp mot resten kroppen. Det er mulig å redusere smerter i ulike kroppsdeler ved å stikke på bestemte steder på øret.