Hvor mange kalorier er det i en pære?

Her er mange grunner, i tillegg til lavt innhold av kalorier, til hvorfor du skal spise pære så ofte og mye som mulig. Hvorfor bør pære spises med skall?

Hvilket næringsinnhold har pære?

Hvem skulle tro at pærer har mer kostfiber enn grovbrød? En pære inneholder mange viktige næringsstoffer, se flere grunner til å spise pære.

Hvilket næringsinnhold har vannmelon?

Hvilke unike næringsstoffer har vannmelon (Citrullus lanatus)? Hvorfor har vannmelon kun 35 kalorier pr 100 gram? Hvordan oppbevare vannmelon?

Hvor mange kalorier er det i vannmelon?

Hvorfor har vannmelon så få kalorier? Har vannmelon næringsstoffer eller er det bare vann? Vannmelon inneholder lykopen, et stoff som hjelper mot kreft.

Hvilket næringsinnhold har eple?

Mett og slank med epler! Kostfibrene i epler holder deg mett og tarmene i orden. Eple inneholder viktige næringsstoffer som antioksidanter og pektin m.m.

Hvor mange kalorier er det i et eple?

Hvor mange epler bør du spise pr dag? Hvorfor med skallet på? Epler har få kalorier og er fulle av viktige næringsstoffer som holder kroppen i form.

Hvilket næringsinnhold har banan?

Glad og energisk med banan! Banan inneholder stoffer som gir deg bedre humør, masse energi, metthetsfølelse, bedre immunforsvar og fordøyelse. Les hvilke.

Hvor mange kalorier er det i en banan?

Banan har ikke mange kalorier når du sammenligner med en en brødskive eller annen frukt. Modne bananer har mer sukker enn grønne bananer.

Hvor mange kalorier er det i avokado?

En gjennomsnittlig stor avokado (avocado) i norske matbutikker har 240 kalorier. Gjennomsnittsvekten er cirka 175 gram, uten sten og skall 122 gram.

Hvilket næringsinnhold har avokado?

Hvorfor bør du spise en avokado daglig? Avokadoen er full av viktige næringsstoffer og sunt fett som blant annet reduserer kolestrolet.